Έριξαν στη θάλασσα τον Μάμιτς! (video)

Ο ισχυρός άνδρας του κροατικού ποδοσφαίρου Ζντράβκο Μάμιτς δέχτηκε επίθεση από νεαρό που τον πέταξε στην θάλασσα!

Ο ισχυρός άνδρας του κροατικού ποδοσφαίρου Ζντράβκο Μάμιτς δέχτηκε επίθεση από νεαρό που τον πέταξε στην θάλασσα!
Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και νυν σύμβουλός του, βρισκόταν χθες το απόγευμα στην πόλη Μπολ του νησιού Μπρατς στην Αδριατική για τα γενέθλια ενός φίλου του. Μόλις είχε «δέσει» με το κότερό του, όταν ένας νεαρός του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στην θάλασσα!
Οι άνθρωποι της συνοδείας του κυνήγησαν τον δράστη, ο οποίος αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 22χρονο, το όνομα του οποίου δεν δημοσιεύτηκε. 
«Κάποια στιγμή ενώ όλα έδειχναν καλά, κάποιος ήρθε από πίσω μου, με γρονθοκόπησε και έπεσα στην θάλασσα.  Ευτυχώς κάποιοι με έσωσαν βγάζοντάς με από το νερό. Ήμουν ζαλισμένος αλλά δεν ζήτησα ιατρική βοήθεια, δεν υπήρχε ανάγκη να καλέσω ασθενοφόρο. Πονάει το κεφάλι μου και ζαλίζομαι, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά», δήλωσε ο Μάμιτς στα κροατικά ΜΜΕ.
Ο αμφιλεγόμενος παράγοντας, που δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να τα βάλει με αντιπάλους οπαδούς αλλά και τους φανατικούς της ίδιας της Ντιναμό, έχει δεχτεί πολλές φορές επιθέσεις και έχει επιβιώσει μεταξύ άλλων από δύο δολοφονικές απόπειρες.
Δείτε στιγμιότυπο από την χθεσινή επίθεση, στην δεξιά πλευρά της εικόνας φαίνεται ο νεαρός που επιτέθηκε στον Μάμιτς πετώντας τον στην θάλασσα, για να καταδιωχθεί στην συνέχεια:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.