Ποντάρει στην έδρα ο Ντζούντζακ

Ο αρχηγός της Eθνικής Ουγγαρίας Μπάλας Ντζούντζακ με δηλώσεις του στη Νemzeti Sport ποντάρει στην έδρα εν' όψει του ματς με την Ελλάδα ενώ αισιοδοξεί πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο αρχηγός της Eθνικής Ουγγαρίας Μπάλας Ντζούντζακ με δηλώσεις του στη Νemzeti Sport ποντάρει στην έδρα εν’ όψει του ματς με την Ελλάδα ενώ αισιοδοξεί πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Αναλυτικά όσα είπε ο εξτρέμ της Ντιναμό Μόσχας:

Για το πρόβλημα στον αστράγαλο: «Είμαι σε καλύτερη κατάσταση, χάρη στην επαγγελματική δουλειά του ιατρικού τιμ, που κάνει τα πάντα για να είμαι σε θέση να παίξω. Η τελευταία περίοδος ήταν φορτωμένη με αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας και μου χρειαζόταν λίγη ξεκούραση. Αν όλα πάνε καλά θα είμαι έτοιμος την Κυριακή».

Για την Ελλάδα: «Δεν λέω κάτι καινούριο, είναι δύσκολη αντίπαλος. Αν συγκρίνουμε τα δύο ρόστερ, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν δυνατότεροι, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι θα είμαστε 20.000. Ίσως το πλεονέκτημα της έδρας ισορροπεί τις όποιες διαφορές αλλά και οι δύο ομάδες μπορούν να πάρουν τους τρεις πόντους. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη και πρέπει να έχουμε ζεστή καρδιά αλλά κρύο κεφάλι για να ελέγξουμε το ματς».

Για τη σημασία του ματς: «Αν κερδίσουμε οι αντίπαλοί μας θα μας πάρουν στα σοβαρά. Θα μπορούμε να θέσουμε σαν ρεαλιστικό στόχο την τρίτη θέση και να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα. Και μην ξεχνάμε ότι αν κερδίσουμε η Ελλάδα δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.