Ο Παατελάινεν και η «κατάρα» του 5ου Ομίλου

Την «κατάρα» του 5ου προκριματικού Ομίλου του Euro 2016 που θέλει όποια ομάδα (εκτός των Νήσων Φερόε) έχει χάσει από τη Βόρειο Ιρλανδία να χάνει προπονητή θέλει να αποφύγει ο Μίχου Πααατελάινεν.

Την «κατάρα» του 5ου προκριματικού Ομίλου του Euro 2016 που θέλει όποια ομάδα (εκτός των Νήσων Φερόε) έχει χάσει από τη Βόρειο Ιρλανδία να χάνει προπονητή θέλει να αποφύγει ο Μίχου Πααατελάινεν.


Οι Βορειοϊρλανδοί, έχουν «φάει» ήδη τον Ατίλα Πιντέρ στην Ουγγαρία (απολύθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Μάικλ Ο’ Νιλ και αντικαταστάθηκε από τον Παλ Ντάρνταϊ), ενώ συνετέλεσαν στο πρόωρο διαζύγιο της Ελλάδας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, μετά τη νίκη τους στο «Γ. Καραίσκάκης» στις 14 Οκτωβρίου.


Η Φινλανδία προέρχεται από δύο σερί ήττες στα προκριματικα κόντρα σε Ουγγαρία και Ρουμανία και ο Παατελάινεν είναι σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς οι συμπατριώτες του περίμεναν περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Φινλανδός ομοσπονδιακός, δεν θα ήθελε λοιπόν να πέσει θύμα της ιδιότυπης «κατάρας» και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι ο Ο’ Νιλ, πολύ καλός φίλος του και πρώην βοηθός του στην τεχνική ηγεσία της σκωτσέζικης Κάουντενμπιθ, την περίοδο 2005-06.


«Υπάρχει πάντα πίεση, αλλά τη μεγαλύτερη πίεσω την θέτω εγώ στον εαυτό μου, επειδή θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Αυτό δεν γίνεται πάντα και υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Τα δύο προηγούμενα ματς ήταν ανάμεσα στις κακές στιγμές και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Παατελάινεν, που πλέον έχει προειδοποιηθεί για το τι τον περιμένει σε περίπτωση ήττας στο Μπέλφαστ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.