Τσόχαρ: «Τιμή για την Ριέκα αυτά τα ματς»

Ο γενικός διευθυντής της Ριέκα Βλάντο Τσόχαρ, σχολίασε την κλήρωση της κροατικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στα πλέι - οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο γενικός διευθυντής της Ριέκα Βλάντο Τσόχαρ, σχολίασε την κλήρωση της κροατικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στην κλήρωση. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει εδώ. Είναι μια ιστορική και γνωστή ομάδα ο Ολυμπιακός. Αποτελεί τιμή για τη Ριέκα αυτό το ματς. Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα και το τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είμαστε εδώ, για να χαρούμε την εφετινή εμπειρία κι αυτό το ταξίδι. Είμαστε μια παραδοσιακή ομάδα, έχουμε ιστορία, αλλά δεν είχαμε φτάσει τόσο ψηλά. Χαιρόμαστε αυτό που συμβαίνει. Έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα με έμπειρους παίκτες σε συνδυασμό με νέους. Θα παλέψουμε όσο μπορούμε και ελπίζουμε να μπορέσουμε να πετύχουμε στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και το γνωρίζουμε καλά. Σε μία διπλή αναμέτρηση όμως όλα μπορούν να συμβούν. Ό,τι και να γίνει θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό μας ικανοποιεί», δήλωσε το στέλεχος της πρωταθλήτριας Κροατίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.