Μπάγεβιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν θα υποτιμήσει την Ριέκα»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στον Τύπο της Κροατίας και χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ριέκα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στον Τύπο της Κροατίας και χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ριέκα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ και πρώην τεχνικός των Πειραιωτών, μίλησε συγκεκριμένα στην Sportske Novosti, καταθέτοντας την άποψή του για την διπλή σύγκρουση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Με ενδιαφέρει η Ριέκα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πολλά γι’ αυτήν. Ξέρω ότι έχει πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή, ότι έχει όραμα και πως μετά από 11 χρόνια εκθρόνισε τη Ντιναμό, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία και ήρθε με σοβαρότητα και σχέδιο», ανέφερε αρχικά ο Μπάγεβιτς, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα κλαμπ που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς, έχει την Ευρώπη ήδη στο DNA του. Δεν θα κάνω ανάλυση, αλλά μπορώ να σας πω ότι έχει τέσσερις Έλληνες στην Εθνική και άλλους πέντε νεαρούς, κάτι που αποτελεί δείγμα της δυναμικότητάς του. Είναι επίσης επτά σερί χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας».

Ο Μπάγεβιτς, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να υποτιμήσουν την αποψινή τους αντίπαλο: «Σίγουρα η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες είναι σημαντική και ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Η Ριέκα δεν είναι τόσο ισχυρή για να του δημιουργήσει άγχος, αλλά δεν μπορεί να βασιστεί στο ενδεχόμενο ότι οι Έλληνες μπορεί να την υποτιμήσουν. Ο Μπέσνικ Χάσι πήγε στην ομάδα πρόσφατα και δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να επαναπαυθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ γι’ αυτόν σαν νέος προπονητής, αλλά και για τους παίκτες που θέλουν να δείξουν πράγματα στον νέο κόουτς. Οι παίκτες θέλουν να ισχυροποιήσουν τις θέσεις τους μέσα στην ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν απόψε οι Κροάτες: «Το ”Γ. Καραϊσκάκης” είναι μία κόλαση που καίγεται επί 90 λεπτά χρίς σταματημό και δεν ξέρω αν η Ριέκα έχει παίξει ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα και φοβίζει τον αντίπαλο. Δεν θα ήθελα να κάνω προγνωστικά γιατί σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης όλα είναι πιθανά. Δεν ξέρω πολλά για την Ριέκα, όμως δεν μπορώ να την ξεγράψω εκ των προτέρων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.