Πότερ: “Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε”

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είναι για την Έστερσουντ η συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης όπως είπε ο Γκράχαμ Πότερ, με τον Βρετανό προπονητή των Σουηδών να αναφέρεται στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είναι για την Έστερσουντ η συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης όπως είπε ο Γκράχαμ Πότερ, με τον Βρετανό προπονητή των Σουηδών να αναφέρεται στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Είναι μία φανταστική ευκαιρία για την ομάδα μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να παίξουμε με έναν μεγάλο σύλλογο».

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε:
«Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Ίσως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα για τον ΠΑΟΚ στο τρανζίσιον»

Για το ότι η ομάδα του ίσως έχει χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, επειδή απέκλεισε και τη Γαλατασαράι: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορεί να συμβούν». 

Για το ότι είναι  η πρώτη φορά που σε αυτή την ευρωπαϊκή σεζόν η Έστερσουντ παίζει το πρώτο ματς εκτός έδρας, τόνισε: «Είναι πράγματι διαφορετικό. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Μπορούμε όμως να σκοράρουμε και να έχουμε ένα πλεονέκτημα για το δεύτερο ματς». 

Για το ότι η ομάδα του σκοράρει συνήθως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πότερ σχολίασε: «Πάντα προσπαθούμε να σκοράρουμε, αλλά δεν είναι ότι δουλεύουμε για να βάλουμε γκολ σε αυτό το σημείο» 

Για το αν είναι τυχαίο πως πολλές φορές η ομάδα του σκοράρει στο τέλος: «Τους προετοιμάζω για τα 90 λεπτά και φυσικά για τις καθυστερήσεις».
 
Για το αν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τους επηρέασε στην συλλογή πληροφοριών: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές φορές εκπλήξεις. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα ενδεχόμενα». 
 
Για το αν απολαμβάνει όλο αυτό που ζει, ή αν είναι αφοσιωμένος στο ματς: «Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τη δουλειά μας. Αυτό που ζούμε πάντως είναι πρωτόγνωρο».
 
Για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί και με το χορό και με μουσική στην εκπαίδευση των παικτών του, τόνισε: «Προσπαθώ να βελτιώσω τους παίκτες και με αυτό τον τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.