Προσπαθεί να πείσει τον Μπερμπάτοφ

Ο Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος είναι από χθες ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, δήλωσε σήμερα ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να «αναπτερώσει» τις ελπίδες πρόκρισής του στην τελική φάση του EURO 2016.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος είναι από χθες ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, δήλωσε σήμερα ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να «αναπτερώσει» τις ελπίδες πρόκρισής του στην τελική φάση του EURO 2016. Ο 33χρονος επιθετικός της Μονακό, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βουλγαρίας με 48 γκολ, αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το 2010, ενώ ο (σ.σ. προκάτοχος του Πέτεφ) Λούμποσλαβ Πένεφ δεν κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει, παρότι προσέγγισε γι’ αυτό το σκοπό τον άλλοτε παίκτη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. «Έχω τη φιλοδοξία να τον συναντήσω και να μιλήσουμε» δήλωσε ο Πέτεφ στην κρατική τηλεόραση της Βουλγαρίας και συμπλήρωσε: «Θα δούμε τι θα γίνει».

Η Βουλγαρία είναι τέταρτη στον 8ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016 με 4 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, την ώρα που στο γκρουπ προηγούνται οι Κροατία και Ιταλία με 10, ενώ ακολουθεί η Νορβηγία με 9 βαθμούς. Οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο, καθώς και η καλύτερη τρίτη από τους εννέα ομίλους, προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα καταταγούν τρίτες στους ομίλους θα δώσουν αγώνες μπαράζ με «έπαθλο» τα τελευταία τέσσερα «εισιτήρια» για τα γήπεδα της Γαλλίας. Ο Πέτεφ πιστεύει ότι η Βουλγαρία έχει ελπίδες να προκριθεί στα τελικά του EURO 2016, ενώ το πρώτο παιχνίδι του στα προκριματικά της διοργάνωσης θα είναι αυτό με την Ιταλία στη Σόφια, στις 28 Μαρτίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.