Γκρίνια για τον Σάντος

Τα αποτελέσματα δε δικαιώνουν έως τώρα την επιλογή της Μπεσίκτας.

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να ξεφύγει από την αγωνιστική κρίση, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί. Σε 14 παιχνίδια ο Πορτογάλος προπονητής έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Παράλληλα, η βαθμολογική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα δε βελτιώθηκε, καθώς έχει υποχωρήσει τέταρτη με 46 και στο -25 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.

Μοναδικός ανοιχτός στόχος του συλλόγου της γειτονικής χώρας είναι πλέον η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου παίζει στα ημιτελικά με την Ανκαραγκουτσού του Τάσου Χατζηγιοβάννη. Έτσι, όπως φαίνεται η πορεία του στο θεσμό αυτό θα κρίνει το μέλλον του στην Τουρκία. Ο Σάντος ανέλαβε τους «μαύρους αετούς» με συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο.

Είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας, την οποία δεν κατάφερε να οδηγήσει στα τελικά του EURO 2024.. Τελευταία φορά που ο 69χρονος είχε προπονήσει σύλλογο και όχι εθνική ομάδα ήταν το 2007, όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και κάθισε στον πάγκο του για μια τριετία, πριν πάει στην εθνική Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.