Απελάθηκε ο Όλσι Ράμα την Τετάρτη

Ο Όλσι Ράμα απελάθηκε από τη Σερβία τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Αλβανούς να τονίζουν τα περί σύλληψής του είναι φήμες και πως δε γνωρίζουν κάτι τέτοιο.

Ο Όλσι Ράμα απελάθηκε από τη Σερβία τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Αλβανούς να τονίζουν τα περί σύλληψής του είναι φήμες και πως δε γνωρίζουν κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, ο Όλσι Ράμα είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, καθώς θεωρήθηκε πως αυτός ήταν ο υπεύθυνος για την εμφάνιση του τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου, στο οποίο είχε κρεμαστεί μια σημαία της «μεγάλης Αλβανίας», η οποία πυροδότησε την έκρηξη των Σέρβων και τα σοβαρά επεισόδια, που ακολούθησαν.


Στην κατοχή του, σύμφωνα με τους Σέρβους, βρέθηκε ένα τηλεχειριστήριο, καθώς επίσης και ένα αμερικανικό διαβατήριο. Ο αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, πέρασε το βράδυ κρατούμενος στο Βελιγράδι και τις πρώτες πρωινές ώρες, απελάθηκε. Μετά την επιστροφή του στα Τίρανα, ο Υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Σαϊμίρ Ταχίρι τόνισε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, πως δεν έχει πληροφορηθεί τίποτα, περί σύλληψης του Ράμα στη Σερβία. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Είναι φήμες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας