Κέρδος για την Αυστρία, ζημιά για τη Ρωσία

Στην πρώτη θέση του έβδομου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 εδραιώθηκε η Αυστρία, μετά το 1-0 επί του Μαυροβουνίου στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης. Σούπερ γκέλα για τους Ρώσους, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 με τη Μολδαβία!

Στην πρώτη θέση του έβδομου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 εδραιώθηκε η Αυστρία, μετά το 1-0 επί του Μαυροβουνίου στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης. Σούπερ γκέλα για τους Ρώσους, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 με τη Μολδαβία!

Μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής η Αυστρία είναι πρώτη με επτά πόντους, ενώ η Ρωσία ακολουθεί με πέντε. Το Μαυροβούνιο έμεινε στους τέσσερις κι έχασε κι άλλο έδαφος για ένα πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.

Στη Βιέννη ένα γκολ του Οκότιε στο 24΄, μετά από ασίστ του Αρναούτοβιτς, έκρινε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν συνολικά καλύτεροι, έχασαν δύο τετ-α-τετ για μεγαλύτερο σκορ και στάθηκαν τυχεροί στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο γκολκίπερ Άλμερ χρειάστηκε να τους κρατήσει όρθιους με επεμβάσεις του.

Για τους ηττημένους αγωνίστηκε βασικός για ένα ημίχρονο ο Σίμον Βούκσεβιτς του Λεβαδειακού, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Γιόβετιτς της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι συνθέσεις
Αυστρία (Μαρσέλ Κόλερ): Άλμερ, Κλάιν, Φουκς, Ντάγκοβιτς, Αλάμπα, Χίντερεγκερ, Γιουνούζοβιτς (77΄ Ιλσάνκερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Χάρνικ, Οκότιε (83΄ Λαζάρο), Αρναούτοβιτς (63΄ Χίντερσεερ).
Μαυροβούνιο (Μπράνκο Μπρνόβιτς): Πόλεκσιτς, Μπάτσα, Μπόζοβιτς (76΄ Νταμιάνοβιτς), Ζβέροτιτς (70΄ Γιόβοβιτς), Βολκόφ, Σάβιτς, Σίμιτς, Βούκσεβιτς (46΄ Γιόβετιτς), Νίκολιτς, Βούτσινιτς, Μπετσιράι.

Στη Μόσχα η Ρωσία συνάντησε σημαντικές δυσκολίες απέναντι στη Μολδαβία: Προηγήθηκε με πέναλτι του Ντζιούμπα στο 73΄, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα ούτε ένα λεπτό. Με τη σέντρα, στο 74΄, ο Επουρεάνου ισοφάρισε για τη Μολδαβία η οποία πήρε τον πρώτο της πόντο στο γκρουπ!

Οι συνθέσεις
Ρωσία (Φάμπιο Καπέλο): Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Παρτσίβλιουκ, Ιγκνάσεβιτς, Γκράνατ, Ιόνοφ (75΄ Ρεμπρόφ), Γκλουσακόφ, Ντζαγκόεφ, Τσερίτσεφ (62΄ Πολόζ), Κερζακόφ (46΄ Οζντόεφ), Ντζιούμπα.
Μολδαβία (Αλεξάντρου Κουρτιάνου): Σεμπάνου, Επουρεάνου, Γκολοβατένκο, Αρμάτς, Ερχάν, Γιαρντάν, Ιονίτσα, Κογιοκάρι (73΄ Ράκου), Ντεντόφ (82΄ Σιντορένκο), Γκάτσκαν, Πιστσουσεάκ (46΄ Πάτρατς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.