Κλισέ αλλά… μονόδρομος η νίκη

Κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών δεν έχει η Ελλάδα που στο Ελσίνκι αντιμετωπίζει την εκ των πρωτοπόρων του ΣΤ' ομίλου, Φινλανδία (21:45).

Κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών δεν έχει η Ελλάδα που στο Ελσίνκι αντιμετωπίζει την εκ των πρωτοπόρων του ΣΤ’ ομίλου, Φινλανδία (21:45).


Η εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία την πρώτη αγωνιστική, υποχρεώνει την Εθνική να ψάξει για βαθμούς μακριά από το «Καραϊσκάκης», κάνοντας την πρώτη της απόπειρα στο φθινοπωρινό Ελσίνκι.


Οι αντίπαλοί μας, ξεκίνησαν με το δεξί νικώντας στα Νησιά Φερόε (1-3) και κάνουν ντεμπούτο μπροστά στο κοινό τους θέλοντας το 2/2 σε έναν όμιλο που τους επιτρέπει να έχουν ελπίδες πρόκρισης.


Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Χολέμπας και Αβραάμ Παπαδόπουλος συνθέτουν την πεντάδα των απουσιών για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ψάχνει το πρώτο του καλό αποτέλεσμα στον γαλανόλευκο πάγκο.


Η πιθανή 11άδα της Εθνικής: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.


Με τρεις απουσίες σε σχέση με το πρώτο της ματς στον όμιλο θα παρατάξει την Φινλανδία ο Μίξου Πάατελαϊνεν. Ράιταλα (Χέρενφεν), Χέικιλα (Ελσίνσκι) και Φορσέλ (Μάριχαν) δεν θα είναι στη διάθεσή του προπονητή τους, αφήνοντας κενά σε άμυνα (οι δύο πρώτοι) και χαφ.


Η πιθανή 11άδα της Φινλανδίας: (4-3-2-1) Μάινπα, Αρκίβουο, Τοΐβιο, Μοϊσάντερ, Ουρόνεν, Ρινγκ, Σπαρβ, Χετεμάι, Ρίσκι, Ερεμένκο, Πούκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.