Τέλος από την εθνική ο Βίντιτς

Την απόφαση του να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Σερβίας έκανε γνωστή ο Νεμάνια Βίντιτς.

Την απόφαση του να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της εθνικής Σερβίας έκανε γνωστή ο Νεμάνια Βίντιτς. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιστολή του στην ομοσπονδία γνωστοποίησε την απόφαση του, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο λόγος που τον οδήγησε στην αποχώρηση είναι η έντονη κριτική που δέχτηκε τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τους φιλάθλους της Σερβίας.
«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι μετά από έντονο συλλογισμό και με βαριά καρδιά αποφάσισα να αποσυρθώ από την εθνική Σερβίας. Ο κυριότερος λόγος για αυτή μου την απόφαση είναι ότι τα ΜΜΕ και στη συνέχεια κι οπαδοί που επηρεάστηκαν, μου άσκησαν έντονη κριτική για τη στάση μου απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρόλο που έχω αγωνιστεί σε παιχνίδια τραυματίας και ακόμη και διαφωνώντας με το σύλλογό μου.  Νιώθω έτσι ότι έπειτα από δέκα χρόνια αγώνων με την εθνική, ήρθε ο καιρός να κάνω στην άκρη και να αφήσω νεαρότερους παίκτες να παίξουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους παίκτες με τους οποίους έχω αγωνιστεί. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τα χρώματα της Σερβίας και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω της επιστολής του.
Ο 30χρονος αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας τον Οκτώβριο του 2002, στον αγώνα κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2004.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.