«Λευκή» ισοπαλία στη Μόσχα

Ρωσία και Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, με την «αρκούδα» να χάνει την ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την απευθείας πρόκριση από τον 2ο προκριματικό όμιλο.

Ρωσία και Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, με την «αρκούδα» να χάνει την ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την απευθείας πρόκριση από τον 2ο προκριματικό όμιλο. Η ομάδα του Ντικ Άντβοκαατ πήγε στους 17 βαθμούς, ενώ αυτή του Τζιοβάνι Τραπατόνι στους 15.
 
Η Ρωσία έχει δύσκολη αποστολή την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Σλοβακίας, ενώ οι Ιρλανδοί θα «κλείσουν» τις υποχρεώσεις τους με δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, όπως αυτά κόντρα σε Αρμενία και Ανδόρα. Η «μάχη» της πρόκρισης από το γκρουπ παραμένει ανοιχτή και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Στο «κόλπο» η Αρμενία
 
Την έκπληξη της ημέρας πέτυχε η Αρμενία, η οποία συνέτριψε τη Σλοβακία με 4-0 μέσα στο «σπίτι» της. Με αυτή τη σπουδαία νίκη, οι Αρμένιοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 2ο προκριματικό όμιλο.
 
Όλα τα γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Μοφσισιάν (57′) και ακολούθησαν τα τέρματα των Μκιταριάν (70′), Γκαζαριάν (80′) και Σαρκίσοφ (90’+).
 
Στο…  ντέρμπι των ουραγών, τα Σκόπια επικράτησαν με 1-0 της Ανδόρας με γκολ του Ιβανόφσκι στο 59ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.