Για το 4Χ4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
Τρεις συνεχόμενες νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρά η Εθνική μας ομάδα στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει με τη Λετονία και θέλει απόψε να κάνει τέσσερα τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πέντε από τα εννιά γκολ έχει πετύχει ο Γκέκας. Το novasports.gr θυμάται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
Τρεις συνεχόμενες νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρά η Εθνική μας ομάδα στις πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει με τη Λετονία και θέλει απόψε να κάνει τέσσερα τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πέντε από τα εννιά γκολ έχει πετύχει ο Γκέκας. Το novasports.gr θυμάται.

31.3.1999
Λετονία-Ελλάδα: 0-0

11άδα: Ατματσίδης, Μαυρογενίδης, Κασάπης, Νταμπίζας, Ουζουνίδης, Πουρσανίδης, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος, Μαχλάς, Λυμπερόπουλος, Νικολαΐδης.
Η πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Λετονία ήταν στις 31 Μαρτίου του 1999 στο Νταουγκάβας της Ρίγας για τα προκριματικά του ευρωπαΪκού του 2000 με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες    χωρίς γκολ.

9.6.1999
Ελλάδα-Λετονία: 1-2

11άδα: Ατματσίδης, Μαυρογενίδης, Κασάπης, Ουζουνίδης, Ανατολάκης, Ζήκος, Ζαγοράκης, Φρατζέσκος, Μαχλάς, Νινιάδης, Γεωργάτος.
Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 9 Ιουνίου του 1999 η Λετονία επικράτησε με 2-1. Ο Μάρις Βερπακόφσκις νεαρός τότε είχε ανοίξει το σκορ, ο Νινιάδης είχε ισοφαρίσει αλλά ο Ζεμλίνσκις στο τελευταίο λεπτό είχε χαρίσει τη νίκη στους Λετονούς.

10.9.2008
Λετονία-Ελλάδα: 0-2

11άδα: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Δέλλας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Σαμαράς, Χαριστέας, Καραγκούνης, Γκέκας.
Η πρώτη νίκη για την εθνική μας ομάδα ήρθε εννιά χρόνια αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με δύο γκολ του Γκέκα η Ελλάδα πέρασε από το Σκόντο με σκορ 2-0.

10.10.2009
Ελλάδα-Λετονία: 5-2

11άδα: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.
Ωστόσο το κρεσέντο του Γκέκα συνεχίστηκε και στο παιχνιδι του Ολυμπιακού Σταδίου. Στις 10 Οκτωβρίου του 2009 η Εθνική μας επικράτησε με σκορ 5-2 με τον Γκέκα να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Σαμαρά άλλο ένα. Τα δύο γκολ των Λετονών πέτυχε ο Βερπακόφσκις.

8.10.2010
Ελλάδα-Λετονία: 1-0

11άδα: Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης.
Τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στις 8 Οκτωβρίου του 2010 για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού του 2012 που διανύουμε. Ένα γκολ του Βασίλη Τοροσίδη ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση των Λετονών και να πάρουμε τη νίκη στο Καραϊσκάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.