Ποιους θα πατήσει το τρένο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΙΣΡΑΗΛ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
"Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια" τραγούδησε ο Παπάζογλου σε στίχους Μανώλη Ρασούλη, ωστόσο τη μουσική σε αυτό το τραγούδι την έγραψε ο Νίκος Ξυδάκης. Αυτή η μουσική συνοδεύει το σποτάκι της Ισραϊλινής τηλεόρασης το οποίο προαναγγέλει το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα. Μένει να δούμε ποιοι είναι οι μάγκες που δεν τους πάτησε ακόμα το τρένο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΙΣΡΑΗΛ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
“Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια” τραγούδησε ο Παπάζογλου σε στίχους Μανώλη Ρασούλη, ωστόσο τη μουσική σε αυτό το τραγούδι την έγραψε ο Νίκος Ξυδάκης. Αυτή η μουσική συνοδεύει το σποτάκι της Ισραϊλινής τηλεόρασης το οποίο προαναγγέλει το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα. Μένει να δούμε ποιοι είναι οι μάγκες που δεν τους πάτησε ακόμα το τρένο. Οι παίκτες του Φερναντέζ που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί ή τα παιδιά του Σάντος που με νίκη εξασφαλίζουν ουσιαστικά μία από τις δύο πρώτες θέσεις; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες στον αγωνιστικό χώρο του Μπλούμφιλντ.

Η θερμοκρασία λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης είναι στους 29 βαθμούς ενώ και η υγρασία έχει υποχωρήσει. Ωστόσο το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Οι παίκτες του αντυπροσωπευτικού συγκροτήματος πίνουν ακατάπαυστα υγρά και ηλεκτρολύτες, πέρασαν από ειδικά τεστ απώλειας υγρών και όλα τα γεύματα τους είναι λιτά βασισμένα κυρίως στους υδατάνθρακες.

Ευχές Στέλιου σε Γιώργο
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ασφαλώς και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με το εθνόσημο στ οστήθος. Γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα με το ΙΣραήλ ουσιαστικά έστειλε μια επιστολή-ανακοίνωση στον Καραγκούνη, ώστε να εκείνος να μεταφέρει τις ευχές του ΠΣΑΠ σε όλη την αποστολή:

«Φίλε Γιώργο,
Σε παρακαλώ να μεταφέρεις τις θερμότερες ευχές της Διοίκησης, των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και εμένα προσωπικά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Ισραήλ και την Λετονία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσεως του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδος έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες και θα συνεχίσει να χαρίζει συγκινήσεις και ικανοποίηση με τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες της.

Είμαστε, πάντα, στο πλευρό σας, πιστεύουμε σε εσάς και θεωρούμε δεδομένο ότι θα κάνετε, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος, ότι πρέπει ώστε να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Euro 2012.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.»

Τιμές της ΟΥΕΦΑ
Εκτός από τον Γιώργο Καραγκούνη, στο παιχνίδι με την Κροατία στις 7 Οκτωβρίου θα τιμηθούν και οι Μπασινάς και Ζαγοράκης οι οποίοι επίσης έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.