Φερναντέζ: Παίζουμε με μια πρωταθλήτρια

Το novasports.gr σπό το Μπλούμφιλντ σας μεταφέρει τα όσα είπε ο Λουίς Φερναντέζ στη συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν το ματς με την εθνική μας ομάδα.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Το novasports.gr σπό το Μπλούμφιλντ σας μεταφέρει τα όσα είπε ο Λουίς Φερναντέζ στη συνέντευξη τύπου μία μέρα πριν το ματς με την εθνική μας ομάδα.

«Μίλησα σήμερα με τους γιατρούς καθώς έχουμε δύο προβλήματα, ο Τότ ο Ταμούζ (επιθετικός της Χάποελ Τελ Αβίβ) ταλαιπωρείται από πυρετό, ενώ ο Μαόρ  Μέλιξον (μέσος της Βίσλα) έχει ράμματα στο χείλος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, περιμένουμε να είναι δύσκολο, θελουμε τον κόσμο κοντά μας να είναι ο έξτρα παίκτης μας όπως έχει κάνει ως τώρα σε όλα τα παιχνίδια σε αυτό το γηπεδο.

Η Ελλάδα είναι πρώτη στον όμιλο και αήττητη ως τώρα. Είναι πειθαρχημένη ομάδα και έμπειρη. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε και στον καιρό λόγω της ώρα του αγώνα, γι’ αυτό και κάνουμε τις προπονήσεις μας μεσημέρι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα υπήρξε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Έχω καταλήξει στο πως θα παίξουμε και θέλω η ομάδα μου να είναι συγκεντρωμένη όπως στο παιχνίδι με τη Γεωργία. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είμαστε μια νεανική ομάδα με ελάχιστους βετεράνους  και έμπειρους όπως ο Μπεναγιούν κι ο Μπεν Χαϊμ.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.