Καυτό Μπλούμφιλντ! (video)

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την κρίσιμη μάχη της εθνικής μας ομάδας στο Μπλούμφιλντ, άπαντες στην εθνική ομάδα του Ισραήλ αναμένουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την κρίσιμη μάχη της εθνικής μας ομάδας στο Μπλούμφιλντ, άπαντες στην εθνική ομάδα του Ισραήλ αναμένουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Ωστόσο, όχι τόσο εξαιτίας της ζέστης και της υγρασίας, όσο εξαιτίας του πάθους με το οποίο περιμένουν οι φίλαθλοι αλλά και οι παίκτες του Φερναντέζ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα γεμάτο Μπλούμφιλντ (15.000), ενώ σε όλο το γήπεδο θα μοιραστούν σημαίες τους Ισραήλ.

Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία των Ισραηλινών για πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένοι να τα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να το καταφέρουν. Σε ότι έχει να κάνει με τον καιρό, η κατάσταση στις 16.00 (ώρα έναρξης και της αναμέτρησης) δεν είναι τόσο αποπνικτική όσο οι προβλέψεις. Η θερμοκρασία είναι κοντά στους 30 βαθμούς και η υγρασία είναι σε υψηλά αλλά υποφερτά επίπεδα. Πάντως το να παίζει κανείς σε φουλ ένταση υπό τέτοιες συνθήκες δεν είναι και ότι καλύτερο.

Εκτός αποστολής για τους Ισραηλινούς έμειναν οι Ταμούζ λόγω ίωσης και ο Μελίξον λόγω ενός χτυπήματος στο χείλος.

To novasports.gr βρέθηκε στο άδειο Μπλούμφιλντ και σας μεταφέρει μια άποψη του καθαρά ποδοσφαιρικού αυτού γηπέδου, το οποίο αύριο θα φλέγεται!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.