“Δεν είναι έτοιμη για τίτλο η εθνική”

Η αυτοβιογραφία του Γκάρι Νέβιλ σίγουρα θα στεναχωρήσει αρκετούς Αγγλους οπαδούς...

Η αυτοβιογραφία του Γκάρι Νέβιλ σίγουρα θα στεναχωρήσει αρκετούς Αγγλους οπαδούς. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αποσύρθηκε την περασμένη σεζόν από την ενεργό δράση έχοντας στην πλάτη του παραπάνω από 600 ματς με την φανέλα των “μπέμπηδων” και 85 με την εθνική Αγγλίας, θεωρεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του δεν έχει καμία ελπίδα να κατακτήσει κάποιο τίτλο σε ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο μέσα στην επόμενη 10ετία. Απόσπασμα του βιβλίου του, που έχει τον τίτλο “Red”, δημοσιεύει η κυριακάτικη βρετανική εφημερίδα “Mail”. Μέσα σε όλα ο Νέβιλ χαρακτηρίζει τη δική του διεθνή καριέρα ως “χάσιμο χρόνου”!

“Η κουλτούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι βασισμένη σε παίκτες που παραδοσιακά διέπονται από μεγάλη δύναμη στο παιχνίδι τους και δεν βλέπω την εθνική να μάχεται σοβαρά για ένα σημαντικό τίτλο. Φοβάμαι πως ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Νιώθω στεναχωρημένος για τους παίκτες που ακολουθούν, διότι ενώ έχουν μεγάλες προσδοκίες και θέλουν να προσφέρουν, δυστυχώς δεν έχουν την ποιότητα για να φτάσουν ως το τέλος ενός μεγάλου τουρνουά”.

Ο Νέβιλ, που τώρα εργάζεται ως σχολιαστής τηλεοπτικού σταθμού, τόνισε ότι παίζοντας και κερδίζοντας τρόπαια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο σημαντικό από το να αγωνίζεται με την εθνική Αγγλίας: “Θεωρώ τον εαυτό μου ως μεγάλο πατριώτη, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Το να παίζεις για την Αγγλία είναι κάτι σαν…μπόνους. Οι νίκες με την ομάδα μου ήταν ανέκαθεν πιο σημαντικές και εάν είχα την επιλογή να διαλέξω ανάμεσα στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου με τη Γιουνάιτεντ ή ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Αγγλία, ξεκάθαρα θα επέλεγα την ομάδα μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.