Ο Καπέλο κάλεσε τον Λοντίγκιν

Οι πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Γιούρι Λοντίγκιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας κλήθηκε από τον Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Ρωσίας.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Γιούρι Λοντίγκιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας κλήθηκε από τον Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Ρωσίας, ενόψει των αγώνων με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την εθνική ελπίδων της Ελλάδας και είχε κληθεί πέρυσι και στην ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί. Το καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αμέσως καθιερώθηκε ως βασικός και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Λοντίγκιν είχε αφήσει προ καιρού να εννοηθεί ότι θα προτιμούσε μία ευκαιρία στην εθνική ομάδα της Ρωσίας απ΄ό,τι μία θέση στην εθνική Ελλάδας και ο Καπέλο του δίνει αυτή την ευκαιρία. Με δεδομένο μάλιστα ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια των Ρώσων στα προκριματικά είναι με βατούς αντιπάλους, το πιθανότερο είναι ο Ιταλός προπονητής να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον στο ένα τον 23χρονο τερματοφύλακα, ώστε να τον «κατοχυρώσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.