Έμεινε στο κόλπο η Φέγενορντ

Η ομάδα του Ρότερνταμ έμεινε κοντά σε Τβέντε, Άγιαξ και Φιτέσε μετά τη νίκη, με 2-1, στο «Άμπε Λένστρα» της Χέρενφεϊν για τη 16η αγωνιστική της ολλανδικής Ερντιβίζιε.

Η ομάδα του Ρότερνταμ έμεινε κοντά σε Τβέντε, Άγιαξ και Φιτέσε μετά τη νίκη, με 2-1, στο «Άμπε Λένστρα» της Χέρενφεϊν για τη 16η αγωνιστική της ολλανδικής Ερντιβίζιε.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Φέγενορντ του Ρόλαντ Κούμαν έφτασε τους 27 βαθμούς κι έμεινε στο -3 από την Τβέντε, στο -4 από τον Άγιαξ και στο -6 από την πρωτοπόρο Φιτέσε. Για τη Χέρενφεϊν η ήττα αυτή ήταν η τρίτη φετινή της εντός έδρας, που την άφησε στους 23 βαθμούς.

Στον πάγκο της Φέγενορντ έμεινε ο Έλληνας γκολκίπερ Λάμπρου. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς με τον Μπέτιους να σκοράρει στο 9΄, κάνοντας το 0-1, με τον Ίμερς στο 16΄ να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα των νικητών μετά από συνεργασία με τον Γιάνμαατ.

Οι «καρδιές» του Μάρκο φαν Μπάστεν μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, με το αυτογκόλ του φαν Μπέεκ στο 45΄+2΄. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με συνέπεια ο σύλλογος του Ρότερνταμ ν΄ αποσπάσει ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην καλή προσπάθεια που πραγματοποιεί φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.