Λίγα τα 15 εκατ. ευρώ

Ο Άγιαξ ξεκαθάρισε στη Λίβερπουλ ότι αν δεν ανεβάσει την προσφορά της, δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Λουίς Σουάρες.

Ο Άγιαξ ξεκαθάρισε στη Λίβερπουλ ότι αν δεν ανεβάσει την προσφορά της, δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Λουίς Σουάρες. Οι “κόκκινοι” έχουν καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Άμστερνταμ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, αλλά αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να την ανεβάσουν.

Αρχικά, η πρόταση περιλάμβανε ως “αντάλλαγμα” και τον Ράιαν Μπάμπελ, ο οποίος, ωστόσο, από την Τρίτη ανήκει και επίσημα στη Χόφενχαϊμ, οπότε οι Ολλανδοί… με το δίκιο τους ζητούν ένα μεγαλύτερο ποσό από τη Λίβερπουλ για να παραχωρήσουν τον Σουάρες, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως.

“Αν συγκρίνετε τα 15 εκατ. ευρώ που δίνει η Λίβερπουλ, με άλλα ποσά που έχουν δαπανηθεί για μεταγραφές, γίνεται κατανοητό ότι είναι πολύ χαμηλή η προσφορά. Ο Λουίς δεν είναι απλώς ο κορυφαίος σκόρερ μας την τελευταία τριετία, αλλά και ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ. Ήταν ένας από τους ηγέτες της εθνικής Ουρουγουάης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στους ημιτελικούς του Μουντιάλ, ενώ έχει συμβόλαιο έως το 2013 με τον Άγιαξ. Άρα, θα περιμένουμε τη Λίβερπουλ να επανέλθει με μία προσφορά που θα δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό”, είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του “Αίαντα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.