Ντεν Μπος κατά των ρατσισμών σε Αλτιντορ!

Η διοίκηση της Ντεν Μπος δια στόματος του διευθυντή, Πέτερ Βίφελντς, ζήτησε συγνώμη στον επιθετικό της Αλκμααρ Γιόζι Αλτιντορ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για το κύπελλο.

Η διοίκηση της Ντεν Μπος δια στόματος του διευθυντή, Πέτερ Βίφελντς, ζήτησε συγνώμη στον επιθετικό της Αλκμααρ Γιόζι Αλτιντορ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για το κύπελλο.

“Η Ντεν Μπος με τη βοήθεια όλων όσοι την αγαπάνε και ασχολούνται μαζί της θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να έρθει πολύ σύντομα το θέμα στη δικαιοσύνη. Οι ρατσιστές δεν έχουν καμία θέση στις εξέδρες του γηπέδου μας και οι κυρώσεις που θα τους επιβληθούν θα είναι σκληρές”, είπε σχετικά για τους ανεγκέφαλους που έκαναν φωνές μαϊμούς κάθε φορά που η μπάλα έφθανε στα πόδια του Αμερικανού άσου.

Ο ίδιος ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έφυγε από το γήπεδο, όπως είχε κάνει πρόσφατα ο Μπόατενγκ της Μίλαν σε φιλικό παιχνίδι των “ροσονέρι” με ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

“Θεώρησα ότι είχα την υποχρέωση ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου να μην αντιδράσω σε κάτι τέτοιο και να δείξω ότι ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός, όπως επίσης και ότι ανατράφηκα σωστά ώστε να μην απαντάω σε τέτοιες γελοίες συμπεριφορές. Είναι απογοητευτικό. Ελπίζουμε ότι ως ανθρώπινο είδος θα μπορούσαμε να ωριμάσουμε και να μείνουμε μακριά από άλλες εποχές, αλλά στο τέλος της ημέρας διαπιστώνεις ότι αυτό το φαινόμενο είναι ακόμα ζωντανό. Ο ρατσισμός… Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιμορφώσουμε τους εαυτούς μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά με καλύτερες αρχές”… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.