Άγιαξ – Ντεν Χάαχ 5-0: Ολοταχώς προς τον τίτλο! (hls)

Ο Άγιαξ διέλυσε μέσα σε 50' στο Άμστερνταμ την Ντεν Χάαχ με 5-0 και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της Eredivisie.

Ο Άγιαξ διέλυσε μέσα σε 50′ στο Άμστερνταμ την Ντεν Χάαχ με 5-0 και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της Eredivisie.
Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2021 και έχει 15 αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, όπου είναι ήδη 11 πόντους μπροστά από Αϊντχόφεν και Άλκμααρ. Η ομάδα του Άμστερνταμ θέλει ουσιαστικά άλλους δέκα πόντους στα οκτώ ματς που της απομένουν για να κατακτήσει τον τίτλο. Η Ντεν Χάαχ από την άλλη είναι 12 αγώνες χωρίς νίκη και με ένα τρίποντο σε 23 αγωνιστικές, μένοντας επτά πόντους από τη σωτηρία.
Ο Άγιαξ, παρά το γεγονός ότι είχε απουσίες λόγω τραυματισμών (Μαζραουί, Άντονι) και Covid (Τίμπερ, Αλέρ), δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, με τον νεαρό δεξιό μπακ Ρενσχ να ανοίγει το σκορ στο 11′ με δεξί σουτ (πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα) και να σερβίρει ο ίδιος το 2-0 στο 21′ για τον Μπρόμπι και το 4-0 στο 44′ για τον Τάντιτς. Ενδιάμεσα στο 32′ είχε ανοίξει λογαριασμό από κοντά μετά από φάση διαρκείας και ο Άλβαρες για το 3-0.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Κλάασεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και όλα έδειχναν συντριβή για την Ντεν Χάαχ. Όμως οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Τεν Χάαχ κόστισαν όσον αφορά τον ρυθμό, με τους γηπεδούχους να σταματούν τελικά στα πέντε γκολ, με χαμένες ευκαιρίες των Λαμπιάντ (59′, 81′, 88′), Ιντρίσι (62′, 84′) και Τραορέ (75′).
AΓΙΑΞ (Τεν Χαχ): Στεκέλενμπουρχ – Ρενσχ, Άλβαρες (54′ Σχούουρς), Μαρτίνες, Ταγλιάφικο (79′ Κουντούς) – Μπλιντ, Κλάασεν (54′ Λαμπιάντ), Χράφενμπερχ – Νέρες, Μπρόμπι (54′ Τραορέ), Τάντιτς (46′ Τάντιτς).
ΝΤΕΝ ΧΑΑΧ (Μπρόοτ): Φράιζλ – Φαν Ίβαϊκ, Πίνας, Ντελ Φάμπρο, Φαμίλια-Καστίγιο (46′ Κέμπερ) – Γκόμελτ (71′ Χόοσενς), Ελ Χαγιάτι (73′ Πάσκου), Ντε Μπουρ – Αντεκάνιε (46′ Αρβάιλερ), Μπεσάουεν, Κίσνα (77′ Φίλιπ).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.