11 στα 11 ο Άγιαξ (video)

Πέρασε με 3-1 από την Ουτρέχτη ο Άγιαξ και διατήρησε στους δύο βαθμούς την απόσταση του από την πρωτοπόρο PSV.

Πέρασε με 3-1 από την Ουτρέχτη ο Άγιαξ και διατήρησε στους δύο βαθμούς την απόσταση του από την πρωτοπόρο PSV. Ντόλμπεργκ, Τάντιτς και Ντε Γιονγκ τα γκολ των φιλοξενούμενων, ο Φένεμα το γκολ των γηπεδούχων που παραμένουν τέταρτοι στο πίνακα.

Αιφνιδίασε ο Άγιαξ την Ουτρέχτη πολύ νωρίς στο ματς με τον Ντόλμπεργκ να σκοράρει το 7ο φετινό του γκολ μετά από την ασίστ του Μπλιντ. Τεράστιο το κενό στην ανοργάνωτη άμυνα της ομάδας του Άντβοκατ με τους παίκτες του Αίαντα να αλλάζουν τη μπάλα με το πάσο τους και να βάζουν γκολ προπόνησης στο 15ο λεπτό.

Ο Άγιαξ δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο από την Ουτρέχτη που άργησε να συνέλθει. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η έμπνευση του Ζιχέχ να βρει τον Τάντιτς και η εξυπνάδα του Σέρβου να γυρίσει γρήγορα προς τον Ντόλμπεργκ που ανατράπηκε από τον Γιάνσεν, έδωσε το δικαίωμα στον Άγιαξ να κερδίσει πέναλτι με τον Δανό.Ο Τάντιτς το εκτέλεσε πετυχαίνοντας το 10ο γκολ στη σεζόν σκοράροντας για 2η σερί αγωνιστική.

Η Ουτρέχτη ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Φένεμα από την εξαιρετική σέντρα του Κλάιμπερ στο 74ο λεπτό ,αλλά στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει βγήκε μπροστά αφήνονατς κενούς χώρους με τον Ζιγέχ να τους εκμεταλλεύεται και να μοιράζει στο Φρέκνι Ντε Γιονγκ που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.