Χρόνιγκεν – Άγιαξ 1-0, νίκη χρυσάφι

Από τα πόδια ενός 19χρονου ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα και προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Από τα πόδια ενός 19χρονου ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα και προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος. 

Η Χρόνιγκεν κατάφερε να σκοράρει στο 48ο λεπτό ύστερα από την πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του 20χρονου Στραντ Λάρσεν που ανάγκασε τον Ονάνα σε δύσκολη απόκρουση και στο “ριμπάουντ” ο 19χρονος Μπαλκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο πρώτο μέρος ο Άγιαξ αν και καλύτερος δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, είχε 3 ευκαρίες με τις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει όμως σε καμία δεν τα κατάφερε. 

Η Χρόνιγκεν από την άλλη είχε μόλις μία φάση με κεφαλιά του Στραντ Λάρσεν που έστειλε την μπάλα ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ονάνα. 

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο Άγιαξ ανέβασε την πίεσή του, έριξε στο ματς τους Νέρες, Τραορέ και Χούντελαρ και φτιάχνει ευκαιρίες με κορυφαία, απ’ αυτές που μπαίνουν στα hls. Αρχικά η κεφαλιά του Τάντιτς πάει στο οριζόντιο δοκάρι και στο “ριμπάοντ” το τρομερά δυνατό σουτ του Χούντελαρ σταμάτησε και πάλι στο ριζόντιο δοκάρι του Παντ. 

Η Χρόνιγκεν θα μπορούσε λίγα λεπτά πριν το διπλό δοκάρι του Άγιαξ να πετύχει το 2-0 με δικό της δοκάρι σε πλασέ του Λάνκβιστ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.