Χέρακλες: Στο πλευρό της διοίκησης οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Χέρακλες αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης, στην προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της Χέρακλες αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης, στην προσπάθεια που κάνει για να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παίκτες αποφάσισαν να χαρίσουν τους μισθούς τους, για το διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ολλανδία, βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια της διοίκησης. Το ίδιο έκανε και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο γενικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Ρομπ Τουσάντ τόνισε για τη συγκεκριμένη κίνηση: “Βρισκόμαστε σε μια φάση που απαιτεί αφοσίωση από όλους όσους ενδιαφέρονται για το σύλλογο. Παρά το γεγονός πως η κατάσταση δεν είναι διόλου… ευχάριστη, η προθυμία των παικτών και του προσωπικού είναι πολύ μεγάλη. Κατανοούν πως η πράξη τους είναι προς το συμφέρον του συλλόγου. Φυσικά, εμείς ως διευθυντές συνεισφέρουμε επίσης με την παραίτησή κι από τους δικούς μας μισθούς”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Ήδη η ομάδα αναγκάζεται να ξοδεύει αποθεματικά του ταμείου της. Επιπλέον, αναμένουμε μείωση από 20 έως 40% στον προϋπολογισμό μας την επόμενη σεζόν. Πρέπει όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα, να πολεμήσουμε για το μέλλον της Χέρακλες στο ολλανδικό ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.