Πέντερσεν και VAR σταμάτησαν την PSV! (video)

Γκέλα της Αϊντχόφεν που προηγήθηκε 2-0 στο Έμεν και είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται μέσω VAR, για να δεχτεί δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο από την «χρυσή αλλαγή» των νεοφώτιστων Νίκλας Πέντερσεν!

Γκέλα της Αϊντχόφεν που προηγήθηκε 2-0 στο Έμεν και είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται μέσω VAR, για να δεχτεί δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο από την «χρυσή αλλαγή» των νεοφώτιστων Νίκλας Πέντερσεν!

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Ντάμφρις έκανε σέντρα και ο Ντε Γιόνγκ με το 15ο φετινό του γκολ έγραψε το 1-0 με το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο α’ κυρίως με μακρινά σουτ των Μπέιλ και Ντε Λέου, στο β’ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, όμως ο …βιντεοδιαιτητής δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν άνετη νίκη.

Στο 57′, η PSV σκόραρε με αυτογκόλ του Τζάβλαν μετά από κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακα Σχέρπεν, όμως ο διαιτητής Κάμπχαους το ακύρωσε καθώς έκρινε μέσω replay ότι ο Ντάμφρις που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση.

Στο 65′, ο Ροσάριο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την Αϊντχόφεν, όμως και αυτό το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR, καθώς η μπάλα βρήκε κατά το σουτ στο χέρι του Γκουτιέρες.

Οι φιλοξενούμενοι, τελικά κατάφεραν να κάνουν το 0-2 στο 71′ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ανχελίνιο μετά από πάσα του Μπερχβάιν.

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ντικ Λούκιν, στο 78′ έριξε στη μάχη τον έμπειρο Δανό επιθετικό Νίκλας Πέντερσεν, ο οποίος στο 80′ πήρε πανέμορφη κάθετη μπαλιά από τον Τσακόν και μείωσε σε 2-1 στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα!

Η ζημιά για την Αϊντχόφεν ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από ένα γέμισμα του Κλοκ, η παρουσία του πανύψηλου τερματοφύλακα της Έμεν (2.04 μ.), Σχέρπεν στην περιοχή μπέρδεψε τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Πέντερσεν με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 2-2!

Έτσι, η νεοφώτιστη της κατηγορίας Έμεν πήρε τον πρώτο πόντο της ιστορίας της απέναντι σε οποιαδήποτε από τις τρεις «παραδοσιακές» δυνάμεις της Eredivisie και παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αν αργότερα την Κυριακή ο Άγιαξ κερδίσει την Χιρενφέιν, θα φτάσει στην βαθμολογία την πρωταθλήτρια, με την μάχη του τίτλου να ανάβει για τα καλά στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου…

ΕΜΕΝ (Λούκιν, 4-4-2):
Σχέρπεν – Κλοκ, Φέιντορπ, Μπάκερ, Τζάβλαν – Μπάνινκ (79′ Μαρίνους), Μπέιλ, Ντε Λέου (78′ Πέντερσεν), Τσακόν (87′ Νάιντχαρντ) – Αρίας, Γιάνσεν.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φαν Μπόμελ, 4-3-3): Ζουτ – Ντάμφρις, Σβάαμπ, Φιερχέιφερ, Ανχελίνιο – Ροσάριο, Γκουτιέρες (70′ Μάλεν), Χέντριξ – Μπερχβάιν, Λοσάνο (87′ Περέιρο), Ντε Γιόνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.