Νέα «γκέλα» για Άγιαξ, «τεσσάρα» η Αϊντχόφεν

Ήττα – σοκ με σκορ 2-1 από τη Βίλεμ μέσα στο «σπίτι» του υπέστη ο Άγιαξ για την τρίτη αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Το 3/3 έκανε η Αϊντχόφεν.

Ήττα – σοκ με σκορ 2-1 από τη Βίλεμ μέσα στο «σπίτι» του υπέστη ο Άγιαξ για την τρίτη αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Το 3/3 έκανε η Αϊντχόφεν.

Ο «Αίαντας» αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με γκολ του Κλάασεν, είδε την προσπάθεια του να γκρεμίζεται σε τρία λεπτά. Ο Φάλκενμπεργκ στο 28’ ισοφάρισε σε 1-1 και ο Σολ τρία λεπτά αργότερα έφερε… τούμπα το ματς και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού (1-2).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πίτερ Μπος βγήκε μπροστά, απείλησε την εστία του Κώστα Λάμπρου, όμως δεν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. 

Σε αντίθεση με τον Άγιαξ, η Αϊντχόφεν διέλυσε με 4-0 της Τσβόλε εκτός έδρας και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της. Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκε ο Τάσος Καραγκούνης. 

Με εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Φίτεσε, ενώ η Ναϊμέιγκεν μετά από δύο σερί ισοπαλίες επιβλήθηκε 2-1 της Χέρενφεν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.