Στην Eredivisie η Μπρέντα

Η Μπρέντα επικράτησε ξανά της Ναϊμέγκεν, αυτή τη φορά πιο εύκολα (1-4) και επιστρέφει στην Eredivisie μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η Μπρέντα επικράτησε ξανά της Ναϊμέγκεν, αυτή τη φορά πιο εύκολα (1-4) και επιστρέφει στην Eredivisie μετά από δύο χρόνια απουσίας. 

Οι «κιτρινόμαυροι» με… κάβα το 1-0 του πρώτου αγώνα είχαν ήδη βάλει τις βάσεις για την επιστροφή τους στα μεγάλα… σαλόνια, ωστόσο φρόντισαν να κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη δουλειά τους. Μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ με τον Ντεσερς, η Ναϊμέγκεν απάντησε στο 32’ ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως δεν πτοήθηκαν. 

Ο Ντρεσερς ήταν σε μεγάλα κέφια και βρήκε ακόμη δύο φορές δίχτυα (52’, 74’) μέχρι το τέλος, με τον Κορτε (72’) να προσθέτει κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 1-4.

Στο μεταξύ, η Ρόντα λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της, επιβλήθηκε 1-0 της Μάστριχτ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Eredivisie. Το «χρυσό» γκολ για τη Ρόντα σημείωσε ο Βερκερ (26’), με τη Μάστριχτ να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάιπερς (59’).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.