Αϊντχόφεν – Άλκμααρ 5-1: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο! (highlights)

Η Αϊντχόφεν, ξέσπασε απέναντι στην Άλκμααρ, παίρνοντας τη νίκη με 5-1, σε ματς που ο Παυλίδης σκόραρε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Η Αιντχόφεν, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και απέναντι στην Άλκμααρ, έκανε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ομάδα του Μπος, επικράτησε με 5-1 της Άλκμααρ και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία ώστε να γίνει η πρωταθλήτρια Ολλανδίας!

Είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο η PSV

Η Άλκμααρ, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο τρίτο λεπτό, με το σουτ του Παυλίδη να σταματά στο δοκάρι! Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν την κατοχή, αρκετές ευκαιρίες αλλά και δύο γκολ!

Στο 9 ο Μπακαγιόκο έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ντε Γιόνγκ είχε δοκάρι για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ολλανδός, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 23 με κοντινή προβολή μετά από τη δεύτερη ασίστ στο ματς του Τίλμαν. Ο Παυλίδης απείλησε στο 41.

Εξαιρετικό και το β΄ημίχρονο

Στο 53 ο Ντε Γιόνγκ έκανε το 3-0 για την ομάδα του Μπος φτάνοντας τα 24 γκολ, όσα είχε και ο Παυλίδης. Ο Έλληνας επιθετικός ωστόσο έφτασε τα 25 στο 58 όταν από κοντά πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε εύστοχα τον Μπενίτες για το 3-1. Ο Φέρμαν στο 80 με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ούνεκεν, που μπήκε ως αλλαγή στο 88 και έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Αϊντχόφεν.

PSV: Μπενίτες, Τέζε(88΄Φαν Άνχολντ), Σχάουτεν, Μποσκαλί(88΄ Ομπίσπο), Ντεστ, Φέρμαν, Τιλ(72΄Ραμάλιο), Μάουρο Ζούνιορ(82΄Μπαμπάντι), Μπακαγιόκο, Τίλμαν, Ντε Γιονγκ(88΄Ούνεκεν)

Άλκμααρ: Ράιαν, Μέλερ Γουλφ, Μπαζούρ(71΄Ντέκερ), Χους, Σουγκαβάρα(79΄Κάσιους) Κάσι, Μπέλιτς(79΄Ντάντας), Ντε Βιτ, Φαν Μπόμελ(68΄Πόκου), Μέινανς(79΄Σαντίγκ), Παυλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.