Αλκμάαρ – Εξέλσιορ 4-0: “Ερυθρόλευκος” περίπατος (highlights)


Ήταν το φαβορί στη θεωρία και φρόντισε να το αποδείξει και μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου η Αλκμάαρ, επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Εξέλσιορ. Οι παίκτες του Μάρτενς έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 3 γκολ, έχοντας άλλα δύο που το VAR δεν τα μέτρησε, ως οφσάιντ κι ένα δοκάρι με τον Ντάντας.

Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ύστερα από άριστη εκτέλεση κόρνερ του Μπαζούρ ακριβώς στο κεφάλι του Ντε Βιτ που ήταν αμαρκάριστος και σημαδεύοντας τη γωνία του Φαν Χάσελ έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε από τα πόδια του Παυλίδη, ο οποίος με προβολή σε πάσα του Σουγκαβάρα, πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ στο 15 για το 2-0, το 21ο δικό του στο πρωτάθλημα.

Η Αλκμάαρ δεν τράβηξε το πόδι από το γκάζι και σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Μάινανς, ένα εξαιρετικό πλασέ στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Φαν Χάσελ. Ο Ντάντας θα μπορούσε να προσθέσει το όνομά του στους σκόρερς αυτού του παιχνιδιού, όμως στην άψογη αντεπίθεση της Αλκμάαρ, πήρε την πάσα από τον Παυλίδη, έκανε ωραία αλλαγή κατεύθυνσης σούταρε και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Εξέλσιορ και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο έδαφος αλλά εκτός γραμμής, μένοντας έτσι το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε κι ένα 4ο γκολ για τους γηπεδούχους που συνέχισαν να πιέζουν, με σκόρερ τον Μάινανς, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και 4ο της ομάδας του στο 72′ όντας πεσμένος στο έδαφος.

Άνετη νίκη για την Αλκμάαρ, αλλά για την Εξέλσιορ το must win παιχνίδι είναι αυτό της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την… συγκάτοικο της Βάλβαϊκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.