Χεράκλες – Άγιαξ 2-4: Πέρασε με ανατροπή από το Άλμελο (highlights)

Ο Άγιαξ βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς από την Χεράκλες, αλλά έκανε την ανατροπή και συνεχίζει την ανοδική πορεία του στην Eredivisie.

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ, πήρε την τρίτη σερί της νίκη και έμεινε αήττητη 11η συνεχόμενη αγωνιστική, πιάνοντας στη βαθμολογία την τέταρτη Άλκμααρ.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν μετά από δύο αγωνιστικές και παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Έρβιν Φαν Ντε Λόι, αιφνιδίασε στο 12ο λεπτό, καθώς ο Βίκχοφ τιμώρησε την επιλογή των φιλοξενούμενων να παίξουν ψηλά, βγάζοντας τετ-α-τετ τον Χόρνκαμπ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Στο 16′ όμως, ο Ταχίροβιτς σήκωσε πανέμορφα για τον Μπρόμπι, που γύρισε και εκτέλεσε τον Μπράουερ, σκοράροντας για έκτη σερί αγωνιστική!

Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως φάσεις στο υπόλοιπο του α’ μέρους με Μπράουν και Ντε Κίρσμακερ, ενώ ο Άγιαξ απείλησε με Τέιλορ, Μπέρχαους και Μπρόμπι.

Ο Άγιαξ, μπήκε δυνατά στο β΄μέρος και στο 55ο λεπτό, ο Χλίνσον έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπέρχαους, που έκανε το 1-2, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπρόμπι πήρε μακρινή μπαλιά από τον Χάτο και κεραυνοβόλησε για δεύτερη φορά τον Μπράουερ, για το 1-3.

Η Χεράκλες όμως κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν από βολέ του τερματοφύλακα, ο Ένγκελς (που είχε μπει λίγο πριν ως αλλαγή), έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χάτο και ξεγέλασε τον Ράμαϊ για το 2-3. Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, χρειάστηκε μάλιστα να επέμβει στη συνέχεια σε προσπάθειες των Ένγκελς και Χόρνκαμπ, γλιτώνοντας τον Άγιαξ από το 3-3.

Τελικά, μετά από χαμένες ευκαιρίες των Φορμπς και Χλίνσον, ο τελευταίος καθάρισε το ματς στο 85ο λεπτό, με ωραίο τελείωμα, μετά από μπαλιά του Ρενσχ.

Χεράκλες (Φαν Ντε Λόοι): Μπράουερ – Βίκχοφ, Μπιούλτμαν, Τσέστιτς, Χόοχμα, Βίλεμς – Μπράουν (56′ Λιμπομπέ), Βεγίνοβιτς (46′ Mπρουνς), Ντε Κίρσμακερ, Χάνσον (56′ Ένγκελς) – Χόρνκαμπ (79′ Σάνκο).
Άγιαξ (Φαν’ τ Σχιπ): Ράμαϊ – Χόιερ (83′ Γκάι), Ρενσχ, Χάτο, Μάρτα – Ταχίροβιτς, Τέιλορ, Χλίνσον – Μπέρχαους, Μπρόμπι, Φορμπς (90′ Μπάνελ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.