Τσβόλε – Αλκμάαρ 0-3 : Επίδειξη αποτελεσματικότητας σε “γαλανόλευκο” φόντο! (highlight’s)

Το πέντε στα πέντε έκανε η Αλκμάαρ του Παυλίδη, νικώντας στο Τσβόλε την ομάδα του Απόστολου Βέλλιου με 3-0 με γκολ των Λάντο (12'), Φαν Μπρεντερόντε (52') και του Έλληνα διεθνή στο 90' ο οποίος έφτασε τα έξι τέρμτα σε πέντε φετινά ματς!

Ήταν καλύτερη, πιο μεθοδική και σαφώς αποτελεσματική εκεί που έπρεπε κι όταν έπρεπε η Αλκμάαρ φθάνοντας δίκαια στην νίκη με 3-0 επί της Τσβόλε. Ο Βαγγέλης Παυλίδης, εκ των κορυφαίων της ομάδας του έβαλε τη σφραγίδα του σκοράροντας στο 90ο λεπτό και στο φινάλε μια “εμφύλιας” αναμέτρησης καθώς στο τελευταίο ημίωρο μπήκε στο ματς και ο Απόστολος Βέλλιος αυξάνοντας οι γηπεδούχοι την πίεση.. Μάλιστα ο Βέλλιος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο 66′ βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της ΑΖ με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Η απόφαση ανακλήθηκε μετά από την παρέμβαση τoυ VAR ενώ στο 78′ είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ με κοντινό πλασέ.

Η ομάδα του Αλκμάαρ κατάφερε να προηγηθεί με τον Σουηδό Λάντο στο 13′ και σε ένα ακόμη κομβικό σημείο, στο ξεκίνημα της επανάληψης, πέτυχε 2ο τέρμα με έναν ακόμη διακριθέντα τον Φαν Μπρεντερόντε. Ο Παυλίδης έβαλε την υπογραφή του στο φινάλε με την ΑΖ να νικά στο συγκεκριμένο γήπεδο έπειτα από 3,5 χρόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.