Ο Λοσάνο έσωσε στο τέλος την PSV (video)

Η Αϊντχόφεν έφτασε πολύ κοντά στη γκέλα στο Φένλο, όμως ο Χίρβινγκ Λοσάνο την «λύτρωσε» με νικητήριο γκολ στο 86' (1-0) για την 26η Αγωνιστική της Εredivisie.

Η Αϊντχόφεν έφτασε πολύ κοντά στη γκέλα στο Φένλο, όμως ο Χίρβινγκ Λοσάνο την «λύτρωσε» με νικητήριο γκολ στο 86′ (1-0) για την 26η Αγωνιστική της Εredivisie.

H PSV πέτυχε όγδοη σερί νίκη επί της Φένλο, από την οποία είναι πλέον αήττητη για 31 συνεχόμενα παιχνίδια από το 1976. Το πιο σημαντικό όμως για την ομάδα του Φαν Μπόμελ, είναι ότι κράτησε τον Άγιαξ σε απόσταση τουλάχιστον δύο βαθμών (ο «Αίαντας» παίζει αργότερα στο Άλκμααρ), μία αγωνιστική πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι τίτλου στο Άλκμααρ.

Ο Φαν Μπόμελ, επέλεξε να «φρεσκάρει» τη μεσαία του γραμμή χρησιμοποιώντας τους νεαρούς Σάντιλεκ και Ιχατάρεν δίπλα στον Ροσάριο, όμως η PSV παρουσιάστηκε νωθρή στο α’ μέρος και όποτε βρέθηκε σε θέση βολής, την σταμάτησε ο τερματοφύλακας Ούνερσταλ. Ο Γερμανός που αγωνίζεται στην Φένλο ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, είπε «όχι» σε προσπάθειες των Ανχελίνιο και Μπερχβάιν στο α’ μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Ζουτ να αποκρούει σε προσπάθειες των Μλάπα (12′) και Φαν Όιγεν (43΄).

Στο ξεκίνημα του β’ ο Μάλεν πήρε την θέση του Ιχατάρεν, αλλά η Αϊντχόφεν εξακολουθούσε να πάσχει στην δημιουργία, με τον Ντε Γιόνγκ να παίρνει ελάχιστες σωστές μπαλιές, αλλά να απειλεί όμως στο 58′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ που έβγαλε ο Ούνερσταλ.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν θαρραλέα και είχαν αρκετές προσπάθειες στο β’, με καλύτερη ένα φαλτσαριστό σουτ του Σούντιενς που πέρασε άουτ στο 75′.

Τελικά, τη λύση έδωσε η ατομική κλάση του ανώνυμου μέχρι εκείνη τη στιγμή Λοσάνο, ο οποίος στο 86′ μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και με δυνατό δεξί σουτ από το ημικύκλιο έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ, μια και στο 88′ ο Ντάμφρις με ακροβατική επέμβαση έσωσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια του Φαν Όιγεν.

ΦΕΝΛΟ (Στέιν, 4-2-3-1):
Ούνερσταλ – Ρούτεν, Ρέζελερ, Κουμ, Γιάνσεν (87′ Χροτ) – Ποστ, Σούντιενς – Φαν Όιγεν, Οπόκου, Γιόοστεν – Μλάπα.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φαν Μπόμελ, 4-2-3-1): Ζουτ – Ντάμφρις, Σβάαμπ, Φιερχέιφερ, Ανχελίνιο – Ροσάριο, Ιχατάρεν (46′ Μάλεν), Σάντιλεκ (78′ Γκάκπο) – Μπερχβάιν, Λοσάνο, Ντε Γιόνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.