Άγιαξ: Η συγγνώμη του Μπέρχαουζ για την γροθιά σε οπαδό της Τβέντε (vid)

O διεθνής Ολλανδός γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε λίγο μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τη διοίκηση του «Αίαντα» να του επιβάλει πρόστιμο.

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο τέλος της σεζόν έγινε ο Στίβεν Μπέρχαουζ. Ο άσος του Άγιαξ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τβέντε κι ενώ η αποστολή επιβιβαζόταν στο λεωφορείο για να αναχωρήσει, γρονθοκόπησε φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας.

«Μετανιώνω για την πράξη μου. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ύστερα από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι δεχόμαστε αρκετές ύβρεις, ενώ υπογράφουμε αυτόγραφα σε φιλάθλους που μας το ζητούν. Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά ο κόσμος νομίζει πως έχει το δικαίωμα να πει το ο,τιδήποτε. Η απάντησή μου δεν λύνει κάτι, το γνωρίζω. Δεν είναι κάτι καλό, έχω μια υποδειγματική συμπεριφορά ως παίκτης του Άγιαξ» είπε ο πρωταγωνιστής.

Θέση επί του ζητήματος πήρε κι ο Άγιαξ τονίζοντας: «Ο Στίβεν είχε μια λανθασμένη αντίδραση. Αμέσως γνωστοποίησε το συμβάν στον Τζον Χάιτινχα, ζητώντας συγγνώμη. Όταν η ομάδα έφτασε στο γήπεδό μας, είχε μια συνάντηση με τους Χάιτινχα, Φαν Ντερ Σάαρ και Μίσλιντατ. Όλοι ήθελαν να ακούσουν την δική του εκδοχή της ιστορίας. Το συμπέρασμα είναι πως η αντίδρασή του ήταν λανθασμένη και ο Άγιαξ δεν την εγκρίνει. Στον ποδοσφαιριστή επεβλήθη πρόστιμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας