Τβέντε-Άγιαξ 3-1: Τρίτος και καταϊδρωμένος ο “Αίαντας” (hls)

Η Τβέντε δεν είχε κίνητρο την τελευταία αγωνιστική, αλλά κέρδισε με ανατροπή 3-1 τον Άγιαξ, που τερμάτισε τρίτος χάρη στη νίκη της PSV επί της Άλκμααρ.

Με την τρίτη θέση ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Άγιαξ, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αν και ήταν ο μόνος που είχε βαθμολογικό κίνητρο, ηττήθηκε από την Τβέντε με 3-1, αλλά ήταν τυχερός γιατί κράτησε την 3η θέση χάρη στη νίκη που σημείωσε η PSV επί της Άλκμααρ.

O Άγιαξ τερμάτισε εκτός πρώτης δυάδας για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008-09.

Στο 18ο λεπτό, ο Σαντιλέκ είχε δοκάρι για την Τβέντε που ήταν καλύτερη του Άγιαξ από το πρώτο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τελική εντός εστίας άνοιξαν το σκορ με τον Ντούσαν Τάντιτς μετά από ασίστ του Μπρόμπει.

Τα λάθη στην άμυνα του Άγιαξ διαδέχονταν το ένα το άλλο και μετά από 20 δευτερόλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άλβαρες υπέπεσε σε ένα σημαντικό λάθος μέσα στην περιοχή με τον Μπρένετ να σεντράρει και τον Ουγκάλντε με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 51′, από φάουλ του Τσέρνι, ο Χούλιο πήρε αμαρκάριστος κεφαλιά και σημείωσε το 2-1, ενώ στο 75′ ο Τσέχος μεσοπεπιθετικός της Τβέντε μετά την ασίστ του βρήκε και γκολ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή για το τελικό 3-1.

Για την Τβέντε που πάει στα πλέι οφ για μία θέση στο Conference League με 64 βαθμούς, ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη επί του Άγιαξ μετά το 2016.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.