Χρόνινχεν-Άγιαξ 2-3: Στο χέρι του το Europa League (hls)

Ο Άγιαξ στο ματς που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων την Κυριακή, επικράτησε με 3-2 της υποβιβασμένης Χρόνινχεν και πάτησε ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού από το 9ο λεπτό ο Άγιαξ είχε ευκαιρία με τον Μπεργκβάιν και μερικά λεπτά αργότερα, στο 17′, άνοιξε το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάντιτς, ο οποίος έφτασε τα 10 γκολ τη φετινή περίοδο. Όλα έδειχναν ότι ο Άγιαξ θα κυριαρχήσει, αλλά μέσα σε ένα πέντάλεπτο χαλάρωσης, Η Χρόνινχεν ισοφάρισε με τον Κρούγκερ, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Πέπι που τραυματίστηκε στο μάτι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα τετ α τετ μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, αλλά οι τερματοφύλακες αντέδρασαν σωστά και το 1-1 έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς κινήθηκε στην ισορροπία με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές του, αλλά με τον Άγιαξ να ευτυχεί να σκοράρει στο 68ο λεπτό.

Ήταν μια υπέροχη πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Άλβαρεζ στον Κούντους, ο οποίος γύρισε με τη μία τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι γισ βρει στην κίνησή του τον Μπρόμπεϊ ο οποίος με απλό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 στο 68′. Δεκατρί λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-1 όταν από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς, ο Τίμπερ με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό 2-3 υπέγραψε με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή ο Ντουάρτε.

Έτσι ο Άγιαξ προσπέρασε την Άλκμααρ κατά δύο βαθμούς και πλέον είναι στα δικά του πόδια η έξοδος στο Europa League, στον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει φέτος στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.