Άλκμααρ – Έμεν 5-1: «Καταιγίδα» στο πρώτο ημίχρονο! (hls)

Η Άλκμααρ με πέντε γκολ στο α' μέρος και ...χωρίς να σκοράρει ο Παυλίδης «καθάρισε» την Έμεν και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Eredivisie.

Η ΑΖ με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών έχει 64 πόντους, έναν περισσότερο από τον «Αίαντα», για τον οποίον εκκρεμεί το ματς με την Χρόνινγκεν, στη μάχη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Έμεν με δεύτερη σερί ήττα είναι 16η, θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου – παραμονής.

Kαταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο η Άλκμααρ, δεν άφησε την Έμεν να πάρει ανάσα και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας σκοράρει πέντε φορές!

Στο 13′, ο Μέινανς σούταρε στην κλειστή γωνία του Φαν Ντερ Χαρτ από τη μικρή περιοχή μετά από πάσα του Κλάσι για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φαν Μπρεντερόντε έκανε το 2-0 με σουτ στην περιοχή μετά την πέμπτη φετινή ασίστ του Παυλίδη, ενώ στο 23′ έγινε το 3-0, όταν ο Ρέιντερς εκτέλεσε φάουλ με φάλτσο εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Ο στόπερ Μπόουκεμα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φαν Μπρεντερόντε έκανε το 4-0 στο 28′ με κεφαλιά για το πρώτο του τέρμα φέτος, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κλάσι διαμόρφωσε το 5-0 με τρομερή βολίδα με το δεξί από μακριά.

H AZ έριξε ρυθμούς στο β’ καθώς ακολουθεί ευρωπαϊκός ημιτελικός με τη Γουέστ Χαμ και η Έμεν κατάφερε να μειώσει στο 50′ με πλασέ του Ζίβκοβιτς στην αντεπίθεση.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός Κάρλσον, που επανήλθε ως αλλαγή μετά από ένα μήνα απουσίας, είχε δοκάρι στο 81′ για την Άλκμααρ.

Άλκμααρ (Γιάνσεν): Ράιαν – Σουγκάουαρα (64′ Μπαζούρ), Μπόουκεμα, Χους, Κέρκεζ – Ρέιντερς (84′ Μιχάιλοβιτς), Μέινανς (65′ Ν. Ντε Βιτ), Κλάσι – Όντγκορ, Παυλίδης (65′ Παυλίδης), Φαν Μπρεντερόντε (65′ Κάρλσον).
Έμεν (Ντικ Λούκιν): Φαν Ντερ Χαρτ – Μπουχουαρί (46′ Μπερναντού), Τε Βίρικ, Αραούχο, Ντίρκσεν – Φέιντορπ, Ελ Μεσαουντί (46′ Φλακ), Ντίμερς – Ρομένι (79′ Νταρφαλού), Ζίβκοβιτς, Αντονίσε (46′ Ασενούν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.