Ναϊμέχεν – PSV 2-4: Ο Ντε Γιονγκ… χτυπάει δύο φορές! (hls)

Με δύο γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ, η PSV επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 της Ναϊμέχεν σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Φέγενορντ.

Με δύο γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ, η PSV επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 της Ναϊμέχεν σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Φέγενορντ (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Η ομάδα από το Αϊντχόφεν άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Ντε Γιόνγκ, ενώ ο Μποσαλί έκανε το 2-0 στο 21ο λεπτό. Μάλιστα ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έβαλε τα κλάματα μετά το γκολ που σημείωσε, καθώς είχε περάσει ένα δύσκολο τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, η PSV σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Φίερμαν στο 39ο λεπτό, ενώ ο Ντε Γιόνγκ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 52′ έκανε το 4-0.

Στη συνέχεια πήρε τη… σκυτάλη ο Τανάν, καθώς ο Μαροκινός με δύο γκολ στο 59ο λεπτό και στο 87ο, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος Τάις Σλέχερς (γραφείο Τύπου της PSV), ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μια μεγάλη “μάχη” με την επάρατη νόσο, ενώ στο 11ο λεπτό το ματς διεκόπη για ένα λεπτό και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά για να τιμήσουν τον Σλέχερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.