Αϊντχόφεν – Αλκμάαρ 0-1: Με Παυλίδη σκόρερ και Χατζηδιάκο “βράχο” (hls)


Τεράστια εκτός έδρας νίκη για την Αλκμάαρ με 1-0 επί της Αϊντχόφεν, χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 17ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από το πρώτο λεπτό να εξαφανίσουν κάθε επιθετικό πλάνο της ομάδας του Ρουντ Φαν Νίστελρόι και να ελέγχξουν απόλυτα το ματς.

Έκλειναν όλους τους χώρους, πίεζαν κάθε πάσα και από μία τέτοια πίεση έγινε το λάθος στην άμυνα της PSV πήρε ο Κάρλσον, πάσαρε στον Παυλίδη κι εκείνος “τσίμπησε” την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Μπενίτες κάνοντας το 1-0.

Η PSV έψαχνε απεγνωσμένα να βρει τρόπο να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα την έφερναν κοντά στο γκολ αλλά έμοιαζε τρομερά δύσκολο. Είχε μία σημαντική ευκαρία με κεφαλιά προς τα πίσω του Γκουτιέρες που βρήκε στο δοκάρι κι έφυγε εκτός, αλλά ένα λεπτό πριν το φινάλε το πρώτου μέρους δοκάρι είχε και η Αλμάαρ με την βολίδα του Ρέιντερς να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η φάση που ίσως έκρινε τα πάντα ήρθε στο 55ο λεπτό, όταν ο Γκάκπο σκόραρε με το κεφάλι, όμως για ελάχιστα εκατοστά ήταν σε θέση οφσάιντ και το VAR του… έκοψε την χαρά, αλλά και την φόρα της PSV.

Η μοναδική φάση που θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης η ομάδα του Νίστελρόι ήρθε στο 83ο λεπτό όταν το πλασέ του Μαντουέκε χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βερούλστ κι έφυγε άουτ.

Τεράστια νίκη για την Αλκμάαρ που ανεβαίνει στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ η PSV, σε περίπτωση νίκης της Φέγενορντ την Κυριακή επί της 12ης Εξέλσιορ θα μείνει δεύτερη με 3 βαθμούς διαφορά ή με έναν σε περίπτωση ισοπαλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.