Αϊντχόφεν: Φοβερή ενέργεια των οπαδών ενόψει ντέρμπι με Άγιαξ!

Πρωτότυπη ενέργεια από την Αϊντχόφεν, με τους οπαδούς της ομάδας να στέλνουν μηνύματα στήριξης στην ομάδα για το ντέρμπι με τον Άγιαξ (06/11, 17:45, Novasports), τα οποία κοσμούν το πούλμαν με το οποίο θα ταξιδέψει η ομάδα στο Άμστερνταμ!

Οι παίκτες της Αϊντχόφεν ταξιδεύουν την Κυριακή (06/11) με ειδικό λεωφορείο για το γήπεδο του Άγιαξ. Στο εξωτερικό του λεωφορείου της ομάδας υπάρχουν μηνύματα για να ευχηθούν στους παίκτες καλή επιτυχία για τον αγώνα. Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν έχουν στείλει αυτά τα κείμενα, γιατί οι ίδιοι δεν επιτρέπεται να είναι παρόντες στον αγώνα.

Λόγω προηγούμενων ταραχών, ο δήμαρχος του Άμστερνταμ αποφάσισε ότι κανένας οπαδός της PSV δεν μπορεί να είναι στον αγώνα στο Άμστερνταμ την Κυριακή. Η ομάδα ήθελε να εμπλέξει τους φιλάθλους στο ματς με διαφορετικό τρόπο. Ενώ η ημέρα του ντέρμπι πλησίαζε, η Αϊντχόφεν ζήτησε από τους φιλάθλους να στείλουν μηνύματα για να ευχηθούν καλή επιτυχία στους παίκτες. Αυτό συνέβη μέσω διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού κατέληξαν σε ένα σχέδιο, οι καλλιτέχνες συνέχισαν να εργάζονται με το λεωφορείο. Αυτό το ειδικό λεωφορείο παικτών θα χρησιμοποιηθεί μόνο τον αγώνα Άγιαξ-Αϊντχόφεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.