PSV – Βάαλβαϊκ 2-0: Tο μυαλό στην… Ευρώπη (hls)

Με τις "μηχανές" στο… ρελαντί και το μυαλό των παικτών της PSV στην ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Λέστερ, η ομάδα από το Αϊντχόφεν κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Βάαλβαϊκ και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

Με τις “μηχανές” στο… ρελαντί και το μυαλό των παικτών της PSV στην ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Λέστερ, η ομάδα από το Αϊντχόφεν κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Βάαλβαϊκ και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

Η PSV ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και με μπροστά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπρούμα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ βρήκε το γκολ στο 38o λεπτό με τον Φέρμαν.

Το 2-0 πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Τζόρνταν Τέζε, ο οποίος σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της PSV μετά από 90 παιχνίδια!

Πάντως η νίκη δεν βγήκε σε… καλό στην PSV, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο ο Μποσαλί στο 77′, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο πεντάλεπτο εξαιτίας μυικού τραυματισμού του Μαντουέκε (είχαν γίνει οι πέντε αλλαγές από την PSV).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.