PSV : Επίσημα Φαν Νίστελροϊ

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο της Άιντχοφεν στο τέλος της χρονιάς.

Η φημολογία της Τρίτης στην Ολλανδία πήρε επίσημο χαρακτήρα την Τετάρτη. Στον πάγκο της PSV Άιντχοφεν το καλοκαίρι, αντικαταστάτης του Ρότζερ Σμιντ, θα είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο 45χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025 και παίρνει προαγωγή από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα όπως σας ανέφερε από την Τρίτη το www.novasports.gr

Στις πρώτες του δηλώσει ο RVN ανέφερε:

“Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω προπονητής της PSV. Έχω δουλέψει στενά με τον Γενικό Διευθυντή Τόουν Γκεμπράντς τις προηγούμενες σεζόν. Αρχικά πίστευα ότι μου είναι απαραίτητος άλλος ένας χρόνος εμπειρίας σε πάγκους πριν να είμαι έτοιμος αλλά μερικές φορές η ζωή κυλάει πιο γρήγορα και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να προγραμματίζεις τα πάντα. Είναι η σωστη στιγμή για να κάνω το βήμα παραπάνω. Οι συζητήσεις με την διοίκηση με έπεισαν για την φιλοδοξία του πλάνου τους και τώρα ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε κάτι εξαιρετικό για το μέλλον μας”.

Ο Φαν Νίστελροϊ ως ποδοσφαιριστής φόρεσε 67 φορές την φανέλα της PSV και πέτυχε 62 γκολ πριν πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.