Καμπούρ-Άγιαξ 2-3: Λύτρωση με γκολάρα Χράφενμπερχ στο 92′! (hls)

Ο Άγιαξ πήγε να "αυτοκτονήσει" στο Λεουβάρντεν, είδε την Καμπούρ να γυρίζει από το 0-2, αλλά με λυτρωτή και γκολάρα από τον Χράφενμπερχ στο 92' γλίτωσε τη γκέλα.

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη για τον Άγιαξ, ο οποίος επικράτησε 3-2 της Καμπούρ στο Λεουβάρντεν για την 26η αγωνιστική της Eredivisie και αύξησε τη διαφορά του στους 5 βαθμούς από την PSV που παίζει Κυριακή μεσημέρι στην έδρα της Ουτρέχτης.

Ο Άγιαξ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, είχε 16 τελικές και προηγήθηκε με τον Τάντιτς στο 3ο λεπτό μετά από σέντρα του Χράφενμπερχ.

Στο 40′, ο Σεμπαστιάν Αλέ με το 19ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα διπλασίασε τα τέρματα του Άγιαξ, ο οποίος έδειχνε όπως και με τη Βαλβάικ την προηγούμενη αγωνιστική πως θα έχει ήσυχο βράδυ.

Για τοn “Αίαντα” όμως στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη ακριβώς ότι και πριν από μία εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, μείωσαν στο 48′ με τον Καλόν να εκτελεί μέσα από την περιοχή μετά από λάθος διώξιμο του Αλέ και στο 79′ ισοφάρισαν σε 2-2.

Ο Καλόν αντικαταστάθηκε στο 77′ από τον Χούστεν και αυτός δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς έκανε το 2-2 και αφού είχε προηγηθεί σημαντικό λάθος του Ταλιαφίκο.

Στα τελευταία λεπτά ο Άγιαξ αύξησε την πίεσή του, είδε τον Μπος να πραγματοποιεί στο 91′ σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Μπρόμπεϊ, ενώ στο 92′ ο Χράφενμπερχ με σουτάρα από 40 μέτρα νίκησε τον γκολκίπερ της Καμπούρ και χάρισε μια σπουδαία νίκη στον Άγιαξ, όπως είχε κάνει την προηγούμενη αγωνιστική στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Τάντιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.