Aϊντχόφεν – Χιρενφέιν 3-1: Οι αλλαγές έδωσαν τη λύση (hls)

Η Αϊντχόφεν δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Χιρενφέιν αλλά πήρε το τρίποντο για την 23η Αγωνιστική της Eredivisie και παραμένει δεύτερη, πέντε πόντους πίσω από τον Άγιαξ.

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή ενέργεια στο 13′ με τον Μαντουέκε να κεραυνοβολεί τον Μούλντερ με το δεξί στην περιοχή.

Η Χιρενφέιν όμως αποδείχτηκε άκρως επικίνδυνη στην αντεπίθεση και σε μία από αυτές κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 36′ σουτ του Χαλίλοβιτς κόντραρε στον Μποσκαλί και κατέληξε στα δίχτυα του Ντρόμελ, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν μετά από πέντε ματς ανομβρίας!

Μάλιστα παραλίγο στο 35′ να γίνει και το 1-2, όμως ο Γκουτιέρες έσωσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Ντε Γιονγκ, πριν αποχωρήσει αμέσως μετά λόγω τραυματισμού.

Στο β’ ο Σμιντ έριξε στην επίθεση Μπρούμα και Ντόαν, αλλαγές που τον δικαίωσαν άμεσα, καθώς ο πρώτος στο 47′ πάσαρε στην περιοχή στον Γκέτσε και ο Γερμανός έγραψε το 2-1 με σουτ.

Ο Ιάπωνας από την πλευρά του συμμετείχε στη φάση του 3-1 στο 50′ που ξεκίνησε με κλέψιμο και τελείωσε ο Φίρμαν, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ πρωταθλήματος με την PSV, απέναντι στην ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μπρούμα έχασε ευκαιρίες στη συνέχεια και για άλλα γκολ, ενώ η Χιρενφέιν θα μπορούσε να μειώσει με τον Μουσάμπα, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη σερί ήττα, στο χειρότερο σερί της ιστορίας της στην Eredivisie.

Aϊντχόφεν (Σμιντ): Ντρόμελ – Μ. Ζούνιορ, Μποσκαλί, Τέζε, Μαξ – Σανγκαρέ, Γκουτιέρες (43′ Βινίσιους), Φίρμαν (90′ Φερτέσεν) – Γκέτσε (82′ Φαν Χίνκελ), Χάκπο (46′ Μπρούμα), Μαντουέκε (46′ Ντόαν).
Χιρενφέιν (Τομπίασεν): Μούλντερ – Φαν Έβαϊκ, Φαν Μπέικ, Ντρέσεβιτς, Βάουντενμπερχ – Μάντσεν (87′ Ταχίρι), Χάγιε (87′ Ρας), Ντε Γιονγκ (73′ Αλ Χατζ) – Χαλίλοβιτς (82′ Φαν Ντερ Χέιντε), Σαρ, Φαν Χόιντονκ (72′ Μουσάμπα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.