Ουτρέχτη – Κάμπουρ 3-2: Σούπερ ανατροπή με Δουβίκα και συγκίνηση!

H Oυτρέχτη βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 εντός από την Κάμπουρ αλλά το ανέτρεψε με τον Τάσο Δουβίκα να πετυχαίνει πρώτη φορά δύο γκολ σε έναν αγώνα Eredivisie και να μοιράζει ασίστ!

H oμάδα του Ρενέ Χάκε αιφνιδιάστηκε καθώς ο Σχάουτεν με τα δύο πρώτα γκολ της καριέρας του στο πρωτάθλημα (8’, 12’), έβαλε μπροστά στο σκορ 2-0 τους φιλοξενούμενους στο ματς της 21ης Αγωνιστικής.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων αντέδρασε ρίχνοντας στο παιχνίδι τον επιθετικό Χενκ Φίρμαν, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Χιρενφέιν

H κίνηση απελευθέρωσε τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος σκόραρε στο 33’ και το 38’ φέρνοντας το ματς στα ίσια, έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Μαΐ!

Ο διεθνής στράικερ έφτασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα και πρώτη φορά φέτος πέτυχε πάνω από ένα τέρμα σε ματς.

Το μόνο που έμενε για τους γηπεδούχους ήταν να κάνουν και την ανατροπή, κάτι που έγινε στο 64ο λεπτό με τον Δουβίκα να δίνει ασίστ για το νικητήριο τέρμα του Φίρμαν στο ντεμπούτο του!

Μάλιστα, μετά το 3-2 επικράτησε συγκίνηση στο κατά το ένα τρίτο γεμάτο «Galgenwaard», καθώς ο σκόρερ πριν από χρόνια είχε υποσχεθεί σε έναν φίλο του – φανατικό οπαδό της Ουτρέχτης ο οποίος αργότερα αυτοκτόνησε – ότι μία μέρα θα φορούσε τη φανέλα της ομάδας και θα πανηγύριζε γκολ μπροστά στο «πέταλο» των φανατικών.

Οι τελευταίοι μάλιστα, είχαν αναρτήσει πανό στην εξέδρα για τον Φίρμαν με το μήνυμα «Κράτησες το λόγο σου, εδώ ανήκεις»,  οπότε ήταν λογικό το 3-2 να προκαλέσει έντονα συναισθήματα…

Η Ουτρέχτη με τη δεύτερη σερί νίκη της είναι με 35 πόντους, η Κάμπουρ όγδοη με 30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.