Διατήρησε το απόλυτο

Η Αϊντχόφεν, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε με 2-0 της Φιτέσε και έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» στην Eredivisie.

Η Αϊντχόφεν, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε με 2-0 της  Φιτέσε και έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» στην Eredivisie.


Η ομάδα του Φιλίπ Κοκού δεν ξεκίνησε καλά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να κάνουν ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα της PSV Γέρουν Ζουτ όμως να στέκεται στο ύψος του.


Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν σιγά-σιγά την πρωτοβουλία, με τους Νάρσινχ και Ντεπάι να πλαγιοκοπούν και τον δεύτερο να έχει δοκάρι λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους (0-0).


Με την έναρξη του β’, η PSV άνοιξε το σκορ με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας της Φιτέσε ανοίγοντας το σκορ με το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.


Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και η Αϊντχόφεν περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις, με τον Άνταμ Μάχερ να σκοράρει τελικά στο 90′ παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Φελτχάουζεν σε σουτ του Ντεπάι.


Η Αϊντχόφεν αγωνίστηκε με 4-3-3 και πιο  συγκεκριμένα με τους Ζουτ – Μπρένετ, Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς (69′ Αρίας) – Βεϊνάλντουμ, Γουαρδάδο (75′ Χίλιεμαρκ), Μάχερ – Νάρσινχ (83′ Γιόζεφζοον), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.