Άγιαξ : Σταματήστε να παίρνετε τηλέφωνο τον Μαρκ (vid)

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Μαρκ Όφερμαρς ως το 2026 επιβεβαίωσε ο Άγιαξ. Με ένα βιντεάκι ενημέρωσε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες να σταματήσουν να τον παίρνουν τηλέφωνο γιατί, μένει Άμστερνταμ.

Αυτό που κατά λάθος διέρρευσε την Τρίτη αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ο Άγιαξ με ένα όμορφο βίντεο που ανέβασε στα Social Media.

Όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνο τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Μαρκ Όφερμαρς γιατί μένει στον Άγιαξ καθώς ανανέωσε την συνεργασία του ως το 2026.

Το όνομα του Όφερμαρς ήταν πρώτο στην λίστα των ανθρώπων της νεόπλουτης Νιούκαστλ στην Αγγλία ενώ στο βιντέακι υπάρχει υπαινιγμός και για ενόχληση από Γαλλία και Ισπανία.

“Ακόμη το διασκεδάζω αρκετά και είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά μου. Η συνεργασία μου με τα υπόλοιπα μέλη είναι εξαιρετική και έχω την αίσθηση ότι δεν έχω τελειώσει την δουλειά μου εδώ οπότε ήταν εύκολο να συνεχίσω” είπε ο Όφερμαρς.

Την ικανοποίησή τους για την παραμονή Όφερμαρς εξέφρασαν τόσο ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ όσο και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ομάδας Έντβιν Φαν ντερ Σαρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας