Φορτούνα Σ. – Αϊντχόφεν 1-4: Δεν έπεσε στην παγίδα (hls)

Η Αϊντχόφεν παρά τις απουσίες της πέρασε από την έδρα της Φορτούνα Σίταρντ με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της Eredivisie έστω και προσωρινά.

Η PSV αντιμετώπιζε πιθανή…μπανανόφλουδα καθώς έπαιζε χωρίς Ομπίσπο, Πρέπερ, Ρίχο, Τόμας, Λεδέζμα, Φερτέσεν, Χάκπο και Μαντουέκε, ενώ στο 16ο λεπτό έχασε με τραυματισμό και τον δεξιό μπακ Τέζε.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ωστόσο ο αντικαταστάτης του, Ρίτσου Ντόαν, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ζαχάβι.

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ, αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του β’ και έκανε το 0-2 με άλλη μία αλλαγή, καθώς ο Ραμάλιο έκανε μακρινή μπαλιά και βρήκε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μπρούμα, ο οποίος σκόραρε στο 54΄, έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 46ο λεπτό.

Η PSV έκανε το 0-3 με τον κορυφαίο της Σανγκαρέ, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από ασίστ του Βινίσιους, ενώ η Φορτούνα μείωσε στο 76′ όταν έπειτα από προσπάθεια του Νόσλιν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ραμάλιο που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έστειλε άθελά του στην εστία της ομάδας του.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ ο Μπρούμα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από μπαλια του Βινίσιους.

Η Αϊντχόφεν με δεύτερη σερί νίκη βρέθηκε πρώτη στη βαθμολογία ενώ εκκρεμεί το Άγιαξ – Γκο Αχέντ Ιγκλς, ενώ η Φορτούνα παρέμεινε προτελευταία με μόνο μία νίκη σε δέκα αγώνες.

Φορτούνα Σίταρντ (Ουλτέι): Φαν Οσχ – Γιόχανσον (58′ Νόσλιν), Πίντο, Ανγκά, Λονβάικ, Κοξ – Τέκι (58′ Τέκι), Ρίνστρα, Ντουάρτε (71′ Λέικ) – Φλέμινγκ, Σόντγενς.
Αϊντχόφεν (Σμιντ): Ντρόμελ – Τέζε (16′ Ντόαν), Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μαξ – Γκουτιέρες (87′ Γκέτσε), Σανγκαρέ, Μ. Ζούνιορ – Εμουένε (46′ Μπρούμα), Βινίσιους, Ζαχάβι (65′ Φαν Χίνκελ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.