Κρίστιαν Έρικσεν: Φήμες για επιστροφή στον Άγιαξ!

Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, ο Κρίστιαν Έρικσεν μπαίνει στον πειρασμό να επιστρέψει στον Άγιαξ, όπου θα μπορούσε να παίξει με εμφυτευμένο απινιδωτή καρδιάς.

Ο 29χρονος είναι απίθανο να λάβει το πράσινο φως για να παίξει ξανά στη Serie A μετά την εμφύτευση εκκίνησης καρδιάς το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα των ομίλων του Euro μεταξύ Δανίας-Φινλανδίας. Στην Ιταλία, απαγορεύεται το παιχνίδι με εμφυτευμένο απινιδωτή καρδιάς, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Καρδιολογικής Οργανωτικής Επιτροπής Αθλητισμού, το οποίο ενημερώθηκε το 2017. Οι ιταλικές αρχές δεν επιτρέπουν να παίζετε κανένα άθλημα επαφής με εμφυτευμένο απινιδωτή καρδιάς, καθώς οποιαδήποτε επαφή ή χτύπημα θα μπορούσε να σπάσει τη συσκευή.

Ο Έρικσεν έχει ακόμα την ευκαιρία να παίξει στην Ιταλία, αλλά οι γιατροί θα πρέπει να αποδείξουν μια προσωρινή ασθένεια ή μια ίωση που προκάλεσε την καρδιακή του νόσο. Ο Έρικσεν θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει σε άλλες ευρωπαϊκές κατηγορίες, όπως η Eredivisie, όπου ο αμυντικός του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδίας, Ντάλι Μπλιντ, παίζει με εμφυτευμένη μίζα. Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, η Ίντερ δεν περιμένει να λάβει καμία πληρωμή για τον Έρικσεν, αλλά η αποχώρησή του θα επέτρεπε στους πρωταθλητές της Serie A να εξοικονομήσουν τον ετήσιο μισθό του που αγγίζουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ρεπορτάζ διευκρινίζει ότι κάθε απόφαση θα λαμβάνεται από κοινού με τον παίκτη και τη συνοδεία του, με τους οποίους η Ίντερ έχει άριστες σχέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.